Максим представи “Кике” на меломаните!

Featured Video Play Icon
 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Максим представи новият си проект. Парчето е със заглавие “Кике” и предлага на меломаните едно различно изживяване.

Откакто е в “Hit Mix Music”, Максим няма слаба песен. И,пълнителят се завърна ударно с мега хита “Мило мое”, след което предатави прочувствената баладата “Не целувай друг”. А сега е ред на новият хит “Кике”, който ще гърми от всеки клуб.

Всъщност, “Кике” е това, което липсваше в поп-фолка. “Кике” е препратката към онзи старият поп-фолк, с онова звучене, но представено по модерен и изключително интересен и ефектен начин. Както песента, така и видеоклипа носят приятно и безгрижно настроение.

Меломаните са все още в еуфория, от завръщането на Максим. Те с голяма лекота признават, че той липсваше през всичките тези години и за него винаги ще има място в сърцата им и на сцената. Споделят също, че в “Hit Mix Music”, Максим е на правилното място.

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.