Лияна все по-красива и все по-хитова!

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Звездата на “Sunny Music” вдигна изключително много нивото на проектите си! Последните два хита на певицата “Любов” и “Принцеса” получиха огромното одобрение на меломаните.

“Любов” и “Принцеса” не са просто пълнеж в кариерата и, а едно ново начало! С тях, Лияна показва и разказва история! И да, когато след 10 години чуем тези два хита – те ще звучат все така актуално, все така хитово и ще предават посланието на изпълнителката.

Лияна е повече от красива! Звездата на “Sunny Music” е както винаги в топ форма и радва почитателите си! Освен качествен изпълнител, Лияна е и една чудесна майка, която се гордее с красивата си дъщеря Дениз. Защото няма нищо по-хубаво от това да подкрепяш детето си и да му дадеш свободата да следва мечтите си!

А сега ще ви поздравим с чисто новият ремикс към хита “Любов”, който също получи одобрението на меломаните. Гледайте клиповете на изпълнителката в ефира на “Фен ТВ” и “Hit Mix Channel”

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.