Меломаните обожават “Amor Peligroso! Виж какво ще представи Андреа скоро!

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Преди броени дни, Балканската звезда представи новият си проект в YouTube канала на “JHaps Records”.

Парчето е на испански език и носи типичното за сезона лятно и безгрижно настроение. Меломани от Балканите споделят, че “Amor Peligroso” ще стане тотален клубен и радио хит! Те не спират да заливат изпълнителката с безброй коментари и съобщения, за да я поздравят за новият проет. Нещо повече, те споделят че с всеки следващ проект, Балканста звезда надгражда себе си и се утвърждава като един качествен изпълнител!

Андреа изглежда повече от перфектно, а съвместно с клипа, изпълнителката е реализирала фотосесия. Любопитен факт е, че тоалетите в клипа към “Amor Peligroso” са на нейната собствена модна марка “Style By Andrea”.

А вие имайте още малко търпение, защото Андреа ще ви изненада с още няколко проекта! Съвсем скоро, Балканската звезда ще представи дует със Super Sako, както и поп-фолк хит от Даниел Ганев.

А докато всички очакваме новите проекти на Андреа, тук е мястото да ви споделим, че “Amor Peligroso” ще се ротира по “Фен ТВ”, “Balkanika Music Television” и “Hit Mix Channel”.

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.