Малина и Kyriacos Georgiou взривиха “Night Club The Moon”

 

Всички говорят само за това! Събота вечер – 18.05.2019-та година, когато на най-голямата клубна сцена в Югозапада, излязоха две от най-големите имена от България и Гърция!

Разбира се, преди да излязат изпълнителите на сцената на “Night Club The Moon”, най-добрият DJ в България – DJ Иван се погрижи за доброто настроение на всички! Всеки път, посетителите на “Night Club The Moon” са впечатлени от уменията на топ DJ-я!

Малина и Kyriacos Georgiou бяха специални гости на топ клуба, а партито.. Хм, парти да искате! Всичко бе на най-високо ниво, а клуба се пръскаше по шефовете!

Снимки:

Малина изпя най-големите си хитове на най-голямата клубна сцена в Югозапада, а посетителите на “Night Club The Moon” аплодираха хитовата изпълнителка, която успя да ги накара да танцуват с бързите си парчета, както и да ги върне малко назад във времето с най-прочувствените си балади.. Мега звездата на фирма “Пайнер” направи незабравим купон, който определено ще бъде топ тема през сшедващите дни..

Гръзкият секс символ Kyriacos Georgiou, също не остана по-назад! С тоталните си хитове с Анелия и Мария, както и с най-големите гръцки хитове – Kyriacos Georgiou е чест гост на най-добрият клуб в Югозапада “Night Club The Moon”! Дамите се избиваха да се снимат с любимият си изпълнител, а той разбира се, се снима с всяка една от тях! Гласовиятият изпълнител винаги е правил паметни участия в Благоевград, а в колабирация с Малина – купона бе на ниво!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.