Мария залага на “Престъпно твоя”

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Мега звездата на телевизия “Планета” за пореден път ще впечатли мелиманите изключително силно! Мария засне клипа към парчето “Престъпно твоя”, което много скоро ще направи своята премиера.

Топ изпълнителката на фирма “Пайнер” винаги е поднасяла само качествени проекти на меломаните, които същевременно са съобразени с модните тенденции. Мария е както винаги в топ форма и определено е привлякла всички погледи към себе си в Монте Карло! Точно така, защото лентата към видеоклипа е заснета в Монте Карло, където изпълнителката е отседнала заедно с екипа си.

За перфектният грим се грижи Кирил Чалъков, за костите си, Мария се доверява на Фифи от салон “Фетиш”, а фотосесията към “Престъпно твоя” изпълнителката засне с Георги Малев. Нашият екип все още не разполага с повече информация за предстоящият проект, но е сигурно че Мария ще представи хит!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.