Меломаните категорични: Емилия е изпълнител, който непрестава да надгражда себе си!

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Последните два проекта на ангелогласната и,пълнителка на фирма “Пайнер”, получиха изключително високо одобрение от меломаните. Те не просто не пестят суперлативи за изпълнителката, а дори са на мнение, че Емилия е от малкото и,пълнителки, които надскачат себе си!

Още от началото на кариерата си, поп-фолк изпълнителката получи любовта на публиката, която през годините се увеличава многократно! Емилия никога не се е състезавала с никого, единствено със себе си и по този начин, нейното творчество се откроява от това на останалите изпълнителки.

Сега обаче с “Акула” и “Тръгвай си”, меломаните отбелязват че Емилия е в пиков момент от кариерата си, защото вдигна още повече нивото на проектите си! Качествен и различен саунд, подкрепен с изключително различен и сюжетен клип – това е формулата за успех на мега звездата на фирма “Пайнер”!

През годините от атрата на кариерата си, та чак до днешни дни, Емилия е един от най-желаните изпълнители за клубни и концертни изяви. Мега звездата на телевизия “Планета” има огромна фенска аудитория, която вече започва да излиза от пределите на нашата държава.

Проектите и с Кости и Edward Maya, както и този с Jay Maly, носят на изпълнителката още по-голяма популярност и талантът на Емилия бива оценен и в чужбина!

Меломаните с нетърпение очакват всеки един проект на топ изпълнителката на фирма “Пайнер”, а тя от своя страна никога не ги разочарова!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.