Честит рожден ден, “NL 4 You”!

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Точно преди една година, най-успешният модел в историята на България, създаде своята моден бранд. Но не просто бранд, а “NL 4 You” – еталон за качество, сексапил и още нещо..

Противно на очакванията и на писаниците в жълтите медии, Николета Лозанова пусна моделите си на достъпни цени, отговарящи на качеството! И да, “NL 4 You” се носи както от обикновените домакини, така и от най-следваните момичета в Instagram, защото всяка жена заслужава да бъде секси и да се чувства желана!

“NL 4 You” има във всякакви размери, защото за да бъдеш секси, не е нужно да си анорексичка! Сега на мода са големите гърди, големите и сочни дупета, а Николета Лозанова е повече от наясно с това! Тя винаги знае какво е секси и модерно, защото именно тя диктува модата! Точно така, Николета не следва мода и правила, тя ги създава..

Новата колеция излиза скоро, предстои да разберем какво е подготвила най-красивата и атрактивна родна знаменитост! А послучай рожденият ден, можете да се възползвате от големи промоции! Посетете www.nlforyou.com за повече информация!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.