Галин: С Азис пускаме общо парче!

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Информацията дойде от самият Галин, който сподели пред уважаваната журналистка и писателка – Венета Райкова, в интервюто му за най-гледаният роден таблоид “Папараци” по BTV!

Изпълнителят на “Alpha Music” сподели също, че пред предишният си дом (когато е бил на квартира), е намирал разни омотани предмети с коса, вързани с конци и т.н.! Изпълнителят заедно с Венета Райкова споделиха пред огромната си аудитория, да не се правят магии, защото се връща на човека, който я е направил и на семейството му!

А момените тръпнат в очакване на новият хит на Галин и Азис, защото преди време, Азис взе участие в песен на Галин и парчето стана мега хит! Към днешна дата, “На Египет фараона” има над 21 000 000 гледания в YouTube, а по участия на Галин – феновете пеят с пълно гърло емблематичната песен! Нашият екип смело може да каже, че Галин няма конкуренция, просто защото се конкурира сам със себе си и винаги поднася проекти, изпипани до съвършенство!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.