Лорена и Алисия избухват с хит до дни!

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Лорена и Алисия избухват с турбо хит! Двете изпълнителки се събраха за да направят много як проект, за който ще се говори много и ще разбие класации и клубове!

На кадрите виждамв огромни декори и много скъпи коли.. По всичко личи че ще бъде мащабна продукция! Двете изпълнителки са едни от най-харесваните в поп-фолк жанра!

Все още не е ясно в кой YouTube канал ще бъде качена песента, този на “Hit Mix Music” или на “Фен ТВ”, а може би ще бъде и в двата! Меломаните са в тотален възторг и определено нямат никакво търпение да чуят новият хит!

Лаконичното “Ей, скъпи..” е надписа под снимката на Лорена в Instagram, а меломаните правят догатки дали това не е заглавието на новото предложение ишли пък е просто част от текста!

Вие готови ли сте?! Защото ние сме! Двете изпълнителки пълнят клубовете до пръсване и един дует между двете би бил огромен плюс. Гласовете и на двете си пасват идеално, затова.. Нека започнем да отброяваме до премиерата! 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1…..

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.