Тази вечер е полуфинала на “Като две капки вода”

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

И тази вечер, всички ще се съберем пред малките и големи екрани, за да станем свидетели на полуфинала на най-гледаното телевизионно шоу – “Като две капки вода”!

Очаква ни незабравима вечер с имитации, които отново ще спрат дъха ни, някои от смях, други от възхищение, но едно е сигурно – купона е гараниран!

Всички стискат палци на любимите си артисти, а зрителите нямат търпение да видят, кой ще спечели седмият сезон на “Като две капки вода”! Финалът на шоуто е на 27 май от 20:00ч, затова – не пропускайте вашите 3 часа забавление и много емоции!

Подобно на взеки зрител, нашият екип си има любимец и това е ослепителната и много талантлива Тита! Момичето показа че славата не я промени, остана си същият земен и невероятно талантлив човек! Тита, стискаме ти палци!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.