“Amor Peligroso” впечатли меломани зад океана!

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Новото музикално шредложение от Балканската мега звезда – Андреа, набира все по-голяма популярност! Освен с качествен саунд, “Amor Peligroso” впечатлява и с изключително ефектен видеоклип!

За пореден път, Андреа поднася на меломаните парче, което дава заявка за не просто балкански хит, а световен хит! “Amor Peligroso” не отстъпва по нищо на проектите на световните изпълнители, дори напротив – Андреа неведнъж е била номинирана рамо до рамо с най-големите и популярни имена в световният шоубизнес.

“Amor Peligroso” набира все по-голяма популярност и генерира огромна гледаемост и споделяния в социалните мрежи. Радиата не спират да ротират новият хит на Балканската звезда.

А изненадите от Балканската звезда далеч не свършват до тук! Съвсем скоро, певицата ще предложи няколко нови проекта на меломаните. Дует със Super Sako и едно поп-фолк парче! Очаквайте скоро..

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.