Честит рожден ден, Галена!

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Днес рожден ден празнува една жена, която промени българската музика. Една жена, която просто няма конкуренция! Наричана е от почитателите си и от почитателите на поп-фолк жанра – “Мама Ураган”, “Хамелеона на поп-фолка” и “Жената хит”! Тя е Галена!

Още от началото на кариерата си, мега звездата на фирма “Пайнер” предлага само хитове на почитателите си! С всяка една година като артист, Галена надграждаше себе си и оставяше меломаните без дъх! Точно когато мислите че тя няма с какво повече да ви изненада, е, тя го прави с лекота..

Меломаните са на мнение, че никога не е имало такъв изпълнител като Галена. Тя винаги знае как да направи невероятвн купон и да накара меломаните да се забавляват от сърце и на пълни обороти! Когато тя има участие в нощен клуб, то клубът е пълен до пръсване, защото любовта на меломаните към Галена е повече от огромна! Тя е изпълнителката с най-голяма фенска аудитория и винаги получава огромна подкрепа!

А концертните изяви.. Ах, концертните изяви! Галена прави шоу, достойно да се мери с тези на световните изпълнители и неотстъпващо по нищо! Нейната поява винаги кара мвломаните да онемеят от възторг и отново да спре дъха им..

Нашият екип пожелава на мега звездата, да бъде много здрава, обичана и обичаща! Пожелаваме и цялото щастие на света, защото го заслужава! Защото е майка и жена за пример!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.