Бони и Emir Dulovic представиха “Време е”

Featured Video Play Icon
 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Стартираме седмицата с една изключително приятна новина за меломаните! И не, не само в България, а и на Балканите! Бони и Emir Dulovic представиха “Време е”!

Интересното в случая в, че Emir Dulovic пее на български език. А песента.. ах песента! Тя ще е едно от малкото парчета, които ще останат във времето и ще се наредят до тоталните хитове на сезона, а и в поп-фолка като цяло! От много врвме насам се знаеше, пе Бони и Emir ще правят дуетна версия на мега хита на Emir i Andreana! “Cipele” стана тотален балкански хит, а дори и в България – парчето се хареса страшно много на меломаните!

Е, сега с “Време е”, Бони и Emir дават заявка за нов Балкански хит! Личи си, че по проекта е работено изключително много и проекта е на най-високо ниво! Музиката е дело на Sasa Lazic, а аранжимента на Aca Krsmanovic. Текста е дело на Мариета Ангелова. Видеоклипа е дело на “Hot Spot Media”.

Няма никакво съмнение, че това ще бъде новият хит в поп-фолка, на който след 10 или 20 години – всички ще пеем с пълно гърло песента!

Екипът на “BG Vip News” иска да отправи поздравления към гласовитата Бони и към звездата Emir Dulovic.

Чуй и “Cipele”

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.