Галин ще разтърси “Night Club The Moon” в сряда!

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Изключително успешният и,пълнител, който към днешна дата се занимава с доста неща (актьор е в онлайн сериал, продуцентство и други), идва в Благоевград за едно незабравимо и лудо парти!

Мега звездата на “Alpha Music” има изключително много почитатели и почитателки от Югозапада и се очертава една изключително динамична вечер! Галин ще и,пълни най-големите си хитове на най-голямата клубна сцена в региона, а вие побързайте да резервирате местенца на телефон 0887 35 35 25!

Разбира се, от екипа на “Night Club The Moon” ще.се погрижат за вашето добро настроение! Истински алкохол на достъпни цени, вежливо обслужава и приятна обстановка – това е само малка част от емоцията да си на правилното място! За подобаващата загрявка преди гост изпълнителят, а и за поддържане на купона след това, ще се погрижи най-добрият DJ Иван!

Не пропускайте да се забавлявате! Направете го на по-доброто място – “Night Club The Moon”!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.