Стефан Илчев е големият победител в шоуто “Като две капки вода”

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

За седмият сезон на най-рейтинговото шоу за имитации “Като две капки вода”, можем да кажем само положителни неща! Интересното в седмият сезон бе, че участниците бяха изявени музиканти! Е, едно лт тези имена обаче се открои най-ярко! Това на Ствфан Илчев!

Изключително талантливият изпълнител получи 100%-то одобрение на публика, зрители и жури. Дори и на участниците в шоуто! Стефан показа че с лекота може да влиза във всякакви образи, а гласа му – това е един дар от Бог, който певецът показа че цени високо и може да работи с него!

Стефан спечели в образа на Лили Иванова! Нещо което не му се падна от бутона на късмета, а бе негов избор. Лили Иванова е най-висока летва, а той с лекота се справи с нея! Изключителни адмирации за Стефан, определени го чака голямо бъдеще като сомов изпълнител! Пролича си, че под музикалният небосклон има място за още една звезда! Звезда, тъй ярко светеща и различна!

Нашият екип поздравява Стефан Илчев и се надява да сбъдне всяка една своя мечта! Пожелаваме му, да бъде жив и здрав и да получу кариерата, която заслужава!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.