Стотици аплодираха Галин в “Night Club The Moon”

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

За пореден път, жителите на Югозапада предпочетоха по-доброто място, а именно “Night Club The Moon”. Нощният клуб държи най-високото ниво в страна на обслужване и качество!

За доброто настроение на гостите се погрижи DJ номер едно – DJ Иван, който бе подбрал истинските хитове и нажежи обстановката преди да излезе Галин, а след това задържа високото ниво, вдигнато от изпълнителя!

Гост изпълнител бе звездата на “Alpha Music” – Гслин, който с присъствието и хитовете си, вдигна настроението на макс! Всички се забавляваха и нямаха търпение да се снимат с Галин, а той от своя страна не отказа на никого! Нашият екип поздравява Галин за това че е останал земен човек и не се е самозабравил!

Съвсем скоро се очаква да излезе новият проект на Галин със заглавие “Мамиш”. Меломаните са изключително нетърпеливи за новото музикално предложение, дори са убедени че и този проект ще стане мега хит!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.