Андреа с отличие за “Най-добър български изпълнител” от списание “En Moda”

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

И тази година, Андреа грабва поредното си отличие за “Най-добър български изпълнител” на наградите на списание “En Moda”.

Балканската звезда за пореден път е отличена за огромнят си професионализъм и за множеството хитове, които има. Андреа е един жив пример, затова че когато човек вярва в себе си и се бори за мечтите си – те стават реалност!

Кадър от предстоящото видео към “Как те искам”

Престижните награди ще се проведат на 12 юни (сряда) в Кипър! Мястото на събитието ще бъде изключително луксозният хотел “Lord’s Palace Hotel&Spa&Casino”, като рамо до рамо до Андреа, ще излязат най-големите балкански и световни звезди! България се гордее с успехите на най-успялата и популярна българка зад граница!

От началото на 2019-та година до сега, Андреа представи два проекта “Amor Peligroso” и “Как те искам”, като последната песен все още бе без анонсиран клип! Но това далеч не е фактор, защото Андреа има почиатели от цял свят и е световна практика да се пуска първо аудиото, а след това и официалното видео. Все пак, ако песента ти е силна, тя ще се приеме и без клипа, нали? Именно затова, “Как те искам” на Андреа не слиза от “Набиращи популярност” в YouTube за България! Парчето вече превзе всички клубове, а меломаните са на мнение че Андреа представя само хитове и няма пошла песен!

Другият сингъл на балканската звезда “Amor Peligroso” е третото парче на испански език на звездата, което също изключително бързо набира популярност! Към “Amor Peligroso” има и изключително красив видеоклип, в който Андреа е повече от зашеметяваща.. Тепърва парчето ще разгърне целият си потенциал, защото редица популярни DJ ще представят ремикси към “Amor Peligroso”! Междувременно, сингълът звучи навсякъде на Балканите, а съвсем скоро ще оревземе и световният пазар!

А съвсем скоро, Андреа ще предложи и колаборация със Super Sako, която също ще атакува балканските музикални класации. Българските също, защото Андреа пее на български в парчето! Точно така, нашият екип разполага с изключително кратък запис от предстоящият хит на двамата изпълнители! По всичко личи, че 2019 година ще бъде изключително продуктивна за балканската звезда и ще предложи много различни проекти на меломаните!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.