Какво се получава когато телевизионна звезда пробие в музикалния бизнес – историята на Кристиан Кирилов!

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Кристиан Кирилов успя да изненада всички свои почитатели с невероятни певчески умения и силно присъствие в клипа към дуетната песен„Ти си“. Той и Джулия се радват на широк интерес от българската аудитория, тъй като двамата освен дуетни половинки, са и едно цяло в реалния живот. Те се радват на страстна връзка, споделят един дом, а сега и една сцена.
Песента се получи красиво, коментират почитатели на поп фолк музиката. „Много ги харесвам като двойка, страхони са, песента и видеото ми харесват, браво и успех“ коментират други в ютуб канала, където е пусното парчето.
Повечето фенове харесват колаборацията между двамата и очакват това да има продължение. Феновете са на мнение, че когато една песен е изпята с толкова много емоции и чувства, няма как да остане незабелязана.

Дуетът се превърна и в гореща тема за обсъждане, защото фенките на Кристиан, които го знаят като Митака от Ден и нощ, хапят устни и скубят коси от яд, че чаровникът има сериозна жена до себе си.
Меломаните, които са редовно по дискотеките, коментират, че Кристиан и Джулия ходят заедно на участия и на живо песента звучи още по-красива и истинска и се изпълнява минимум по два пъти за вечер, защото е силна заявка за летен хит.

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.