Стана страшно! Силвър се разгневи!

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

До нас достигна достоверната информация, че след премиерата на новия проект – “Казабланка” на музикална компания “Фентъзи Груп Медия”, звездите, които вземат участие в него, а именно Мънки, Ева-Марти и “Fantasy Band” са били подложени на различни коментари от свои конкуренти и колеги.

Междувременно, “Казабланк”а се радва на рекорден интерес, а меломаните не пестят суперлативи!

Това разгневило Силвър и той споделил пред свои приятели следното: “Аз имам конкуренция, която очевидно се учи от нас по отношение на музика, стил и поднасяне на продукция на публиката!”

“Нека не забравяме, че FGM са първите в този бранш, които направихме смес между хип-хоп, R&B, рок и кючек…” – коментирал нервно основателят на музикалния лейбъл.

Според артиста, музиканти в по-напреднала възраст и въобще друго поколение, започнали не да му подражават, а да го имитират и то неуспешно.

Хора, на които съм се възхищавал, днес искат да приличат на мен и групата ми – “Fantasy Band” – това е чест!” – добавил още Силвър.

За сега обаче остава в загадка кои колеги е визирал точно Силвестър Матеев-Силвър.

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.