Избрахте “Боже мой” за “Видеоклип на месеца”

 

Меломаните и през месец Май не спираха да гласуват за нашите музикални класации. Е, за “Видеоклип на месеца”, битката бе изключително успорвана!

Обаче имаме победител! Двете изпълнителки на “Alpha Music” се събраха за един тотален хит, който звучи в нощните клубове и кара всички да полудеят. Но стига за песента, защото все пак клипът към “Боже мой” победи в нашата музикална класация “Видеоклип на месеца”.

Трябва да отбележим, че талантливите Лидия и Десита изглеждат меко казано – перфектно! те са едновременно секси и невинни, което кара хората да ги харесват още повече. Клипът към “Боже мой” се радва на огромна гледаемост и е качен в официалният канал на “Alpha Music”. Видеоклипът е изключително различен и изпипан до съвършенство, за което получи огромна подкрепа от меломаните. Е, макар резултатите да бяха много близки, “Боже мой” си извоюва заслуженото първо място.


меломаните виждат огромен потенциал в Лидия и Десита, като допълват, че в “Alpha Music” са на правилното място. А невероятният Галин за пореден път доказа че се правя успешно с всичко, с което се захване!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.