Избрахте “Шефе, шефе” на Гери-Никол и BNR за “БГ Парче на месеца”

Featured Video Play Icon
 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

И през месец май, меломаните гласуваха и казаха тежката и дума. Едно парче оабче, получи толкова голяма подкрепа, че всичките гласове бяха изцяло за него! И това е “Шефе, шефе” на Гери-Никол и Бандата на ръба!

Още се премиерата си, парчето разбуни духовете. меломаните се разделиха на два фронта – едни обожаваха песента, а другите тотално я приеха за провал. е, към днешна дата, “Шефе, шефе” звучи от всяка точка на планетата, защото самата изпълнителка споделяше на стори чуждестранните си почитатели.

“Шефе. шефе” в момента дъни от всеки клуб, точно в разгара на купона. Вече няма два лагера и две мнения – парчето е тотален хит, подплатен с клип, който е на световно ниво! гери-Никол и момчетата от Бандата на ръба са перфектна комбинация, дори меломаните настояват да има поне още една колаборация между тях.

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.