Меломани: “Яка е жена ти” е звукът на лятото!

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Неотдавна, Алисия и Лорена представиха дуетната си песен, със заглавие “Яка е жена ти”. Парчето бе дългоочаквано и се прие изключително добре! Нещо повече, мелоамните дори го определят като “Звукът на лятото” или “Хитът на лятото”.“Уникален проект! Алисия и лорена са ми любимки, много се радвам че се събраха за общо парче!”

“Ето това ще е хита на лятото! Браво момичета!”

“Брутална песен с още по-брутален клип! Оставиха ме с отворена уста..”

“Когато разбрах че Алисия и Лорена се обединяват за дуетно парче, очаквах че ще е нещо размазващо! А дори не предполагах колко.. Ще гърми!”

“Две от най-големите и обичани звезди на поп-фолка се събраха! Евала за всичко, което направихте!

“О, да! На тях двете им се получиха нещата определено! искаме още един дует!”

И това е малка част от коментарите! парчето определено има потенциала да стане “Хит на лято 2019”, защото наистина надмина очакванията на всички! Проекта е на световно ниво, а вече мелоамните са полудяли по “Яка е жена ти”.

Парчето ще се ротира по Hit Mix Channel, Фен ТВ и Balkanika Music Television. Което със сигурност ще донесе още по-голяма популярност на хитовият тандем. Меломаните не крият, че нямат търпение нощните клубове да поканят Алисия и Лорена на общи участия, а защо дане си направят и едно клубно турне?

Клипът е качен в три различни YouTube канала. Единият е на Hit Mix mMusic, вторият е на Фен ТВ, а третият е официалният канал на Алисия!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.