Скандал в InstaQeen!

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Най-рейтинговото и най-гледано онлайн риалити в България – InstaQueen, показа на зрителите емоциите на един от менторите.

Лина Роскин изрази недоволството си от това, че за пореден път естествената красота, женствеността и грацията са пренабрегнати за сметка на кифленското, което за съжаление е манталитета в България.

По-любопитният факт е, че това не са изрязани кадри, дори напротив, оставени са за финал на епизод номер 6 на онлайн риалитито! Разбира се, това раздели почитателите на шоуто на два лагера. Едните подкрепят Лина Роскин, а другите са на мнение че просто не е приела загубата си. Е, нашият екип иска да сподели, че е на мнението на Лина!

Виж скандалният 6-ти епизод!

Но разбира се, това далеч не е финала на скандала. Мегз сподели с голвмата си аудитория, че малко след излизането на епизода е била блокирана от един от Ангелите. Вероятно всички се досещате от кого..

От своя страна, Лина, която е изключително популярна в Instagram, също сподели своата гледна точка по въпроса..

Можете да видите снимките като плъзнете настрaни, те са няколко!

View this post on Instagram

Awaken. #real

A post shared by ROSKIN. (@_rebelangellynn__) on

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.