Меломани: Анелия е майка, жена и човек за пример!

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Звездата на “Пайнер” и телевизия “Планета”, винаги е получава изключително голяма подкрепа от меломаните. Те са оценявали творчеството и на най-високо ниво, а от своя страна тя ги радва само с хитове и изключително различни и ефектни колаборации.

През годините, Анелия надграждаше себе си като артист и тичаше във своята посока. Анелия е един от малкото артисти, които тичат във своята си посока, а не тази на модните течения. Това най-много харесват почитателите и в нея!

Освен изключително качествен артист, Анелия е една майка за пример и човек, достоен за уважение. Топ изпълнителката има изключително модерен и същевременно правилен начин на мислене, за развитието както на нея като човек, така и на ктасивата си дъщеря Ивон! Певицата членува в изключително много асоциации и фондации, подкрепящи правата на хората и животните и е една от малкото, които участват в благотворителни изяви и инициативи!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.