Алисия – жената, която диктува правилата!

 
Последвай ме

Petar Angeloff

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Звездата на “Фен ТВ” и “Ара Мюзик” винаги е имала свой почерк в музиката. Когато чуеш нейма песен, просто няма как да я объркаш с друга – Алисия е изключителен новатор и професионалист в музиката!

През годините, изпълнителката надграждаше себе си и се превърна в една от освоните ключови фигури в поп-фолка. Много нейни колежки от различни музикални компании признават успехите и класата на звездата.

Алисия няма слаба песен. Нещо повече, тя няма и лоша песен. А за пошла – дума да не става. Нейните проекти са изпипани на най-високо ниво и това си личи! Меломаните са на мнение, че без Алисия, поп-фолка нямаше да бъде това, което е сега. Изпълнителката на “Фен ТВ” винаги е представяла проекти, които и след години, звучат хитово и изключително актуално!

Смело можем да кажем, че Алисия не следва правила – тя ги налага! Неслучайно е на върха в поп-фолка и прави едни от най-качествените продукции!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.