Андреа и Моника Валериева са пример за приятелство при успелите дами!

 

Балканската звезда Андреа и изключително красивата и успешна Моника Валериева, споделиха с многобройните си почитатели съвместни фотоси в социалната мрежа Instagram. Снимките за секунди получиха хиляди харесвания и одобрението на меломаните!

Андреа и Моника са пример за това, пе при успелите жени (и като цяло хората в 21 век), съществува приятелството. Те са приятелки от изключително много години и са били една до друга в добри и лоши дни или моменти. Двете красиви дами са изключително успешни в професиите си и знаят винаги как да действат. Смело можем да кажем, че и двете са най-успешни в сферите, в които се изявяват.

Андреа е снимала Моника Валериева в няколко видеоклипа и по този начин зад гърба си, двете изпълнителки са запечатали приятелството си и общите им появи в клиповете на балканската звезда, се радват на милиони гледания. С годините, Андреа и Моника доказа че сами по себе си нямат конкуренция, а обединят ли се – попитателите им изпадат в еуфория, която ги държи много дълго!

Е, съвсем скоро отново ще видим Моника Валериева във видеоклип на Андреа! Видеото ще бъде към актуалният хит на изпълнителката “Как те искам”, който и без видеоклип се радва на завидна гледаемост.

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.