Меломаните искат дует между Галена и Netta!

 
Последвай ме

Petar Angeloff

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

След като Галена и победителката на “Евровизия 2018” – Netta пяха на една сцена на “София Прайд”, меломаните настояват двете диви да направят общо парче.

От своя страна, Netta изрази възхищение към Галена и я нарече “българската Бионсе”, а изпъшнителката много харесала якето на Галена. Звездата на “Пайнер” от своя страна, с лекота го съблякла и го дала на Netta. Разбира се, двете изпълнителки побързаха да се снимат една с друга.

Общите снимки на Netta и хамелеона на поп-фолка Галена, бе поводът който подтикна меломаните да споделят под фотосите в социалните мрежи, че искат дует между двете топ изпълнителки!

Със сигурност би се получило нещо наистина яко и много хитово, но още няма отговор на въпроса на меломаните дали ще направят общо парче!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.