РЕКОРД! Азис с милион гледания на “Циганче” само за ден!

Featured Video Play Icon
 
Последвай ме

Petar Angeloff

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Това е той! За пореден оът доказа защо му казват, че е краля на поп-фолка! Азис буквално отвя всякаква конкуренция и се превърна в новият изпълнител, който държи рекорда за най-гледана премиера!

Само за един ден, Азис успя да превърти брояча в YouTube! Все пак, “Циганче” е много специална песен с послание, в която много хора по цял свят ще се намерят! Защото за пореден път, изпълнителят засяга една социална и много наболяла тема! Българите го подкрепят и продължават да твърдят, че по-добър от него няма!

В лентата на видеоклипа, Азис си партнира с Рут Колева, с която дори се целуват. Изпълнителят сподели във Facebook страницата си, че ако някой му р бил казал, че един ден ще целува Рут, е щял да го обяви за луд.

Факт е, че “Циганче” се превърна в новият рекордьор и се върти във всички клубове, а меломаните пеят песента с пълно гърло!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.