Роксана за гей хората: Звездният си блясък дължа на тях!

 
Последвай ме

Petar Angeloff

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

💛🧡❤️💜💙💚 София Pride 2019 #SofiaPride2019, браво 🌈🌈🌈
Къде е разврта , къде са завързаните и измъчвани да бъдат гей деца , къде е ужаса за който всички говорите ???? Няма го ,защото няма такъв ужас той е само част от егоизма и комплексите на онези които не виждат по далече от носа си .
Парад на любовта, на цветовете, на различието !
Внимавайте кой мразите и кой отричате ,защото това може да е вашият брат или сестра , вашият най-добър приятел или приятелка , вашите деца, може дори да е някои от родителите Ви , близките Ви … . Ако може да направите някой щастлив го направете, ако не можете просто недей да пречите.

Loveislve #Sofiqpride2019

Аз работя с тях и звездният си блясък и модерна визия дължа на тях и не само аз а всички ние популярните личности . Те за вас са различни, но за мен са приятели които обичам безкрайно много и съм щастлива, че ги познавам и имам във живота си . В работата си са зверове, професионалисти от най висока класа, в живота си сбъдват мечтите си ,че дори и те на приятелите и близките си .

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.