Криско направи парче на група “Фантазия”! “Да или не” превъртя брояча!

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Хитмейкърът Криско представи дългоочакваното от музикалните фенове парче – “Да или Не”.

“Да или Не” е заглавието на новото парче, което рапърът представи днес. Музикалната му изненада дойде три месеца след категоричният хит на звездата – “Незаменим”, който за момента е начело на музикалните класации.

Премиерата на новия проект на Криско се състоя в канала “Facing The Sun” в актуалната платформа за видеосподеляне YouTube.

Междувременно феновете са повече от доволни и заявиха, че чакането си е заслужавало. Те не пропуснаха да поздравят любимата си звезда с положителни коментари и оценки.

Оказа се, че зад “Да или Не” стоят емблематичните лица на музикантската компания “Фентъзи Груп Медия”, а именно Силвестър Матеев-Силвър, с който Криско е работил по реализирането на проекта, текстът пък е дело на Криско и вокалиста на оркестър “Фантазия” – Алеко Филипов, по-известен като Мънки.

По видеореализацията е работил екип от професионалисти в лицето на “Bashmotion”. Именно във видеото виждаме и част от момчетата от група “Фантазия”, които вземат специално участие в него.

Всъщност “Да или Не” е парче на “Fantasy Band” и се появи на бял свят преди близо година. Към момента то е регистрирало над 10 милиона показвания в Ютуб. Провокиран от новаторското звучене, Криско лично потърсил група “Фантазия” с идеята да пресъздаде въпросната песен в типичния за него R&B стил.

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.