С “Африканка” Аркан влиза във “Fantasy Group Media” с турбо хит!

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Както първи Green-News.bg Ви информира, гласовитият изпълнител е едно от новите попълнения в каталога на музикална фирма “Фентъзи Груп Медия”.

Днес Аркан изненада почитателите си със своята гореща музикална изненада, която носи атрактивното заглавие “Африканка”. Изпълнителят е заложил на ритмично звучене и закачлив текст, а меломаните коментират, че тази песен определено има потенциал да се превърне в един от хитовете на лято 2019г.

Видеоклипът, дело на Добри Николов, направи своята ексклузивна премиера в YouTube канала “FGM Records” и категорично успя да заинтригува музикалните фенове.

Интересен факт е, че Аркан сам се е погрижил за музиката, аранжимента и текста към новото му парче – “Африканка”

“Щастлив съм да Ви споделя, че вече съм част от семейството на “FGM Records” – най-добрите музиканти в Европа и света! Обещавам да Ви радвам само с хубава музика!” – написа Аркан в своята официална Фейсбук страница.

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.