Наградите на списание “En Moda” събират куп балкански звезди!

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Годишните награди на списание “En Moda” се провеждат всяка година. Събитието събира най-добрите балкански звезди, които грабват звездните си статуетки!

Такъв е случаят и с балканската звезда Андреа, която ще грабне престижният приз “Best Bulgarian Artsist”. За поредна година, творчеството на българската изпълнителка е оценено като най-доброто. Андреа е единствената изпълнителка от България, която прави проекти, които могат да се конкурират със световните.

Престижната церемония ще се проведе в Girne, Kyrenia. Мястото ще бъде луксозният хотел “Lord’s Palace Hotel”, а началото е в 21.00ч местно време.

Андреа ще пее рамо до рамо до най-добрите изпълнители от Балканите, сред които: Anda Adam, Mario Joy, Andeea D, Claydee, Andrew, Shiraz, Nil Burak, Adam Clay, Rana Samaha, Olga Napoli, Gorkem Cirakoglu, Rufat Ismayil и Eylem.

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.