Първата вечер на фестивала “Франкофоли” в Благоевград събра огромна публика!

 

Първата вечер на петото юбилейно издание на фестивала “Франкофоли”, отново успя да привлече интереса на хиляди меломани. И така, до последният ден преди концерта, нямаше свободно място в нито един хотел в региона!

Пред нашият екип, посетителите на юбилейното издание на “Франкофоли” споделиха, че за пореден път се срещат с приятели от Благоевград. Изключително топло посрещане, приветлив град и дори споделиха, че имаме един невероятен кмет, който прави нещо наистина различно и запълва всеки един хотел в града. Дори споделиха, че благородно ни завиждат за него.

А програмата и организацията на събитието бе на най-високо ниво.

И така започна паметната вечер за всички присъстващи..

И така, малко по малко, парк “Македония” се напълни с меломани от цяла България и от съседните държави. Снимките от присъстващите на концерта, говорят повече от всяка дума.

View this post on Instagram

#francofolies

A post shared by Hristiana Demireva (@demirevahristiana) on

Хората останаха мега доволни от всяка един изпълнител, защото пяха абсолютно на живо и с огромните си хитове, накараха многохилядната публика да се забавлява.

Първи на сцената излязоха Caravan Palace, които дадоха старт на първата вечер на петото юбилейно издание на фестивала “Франкофоли”.

Веднага след тях, се качи обичаната от всички изпълнителка LP, която видимо има огромна фенска аудитория в България.

View this post on Instagram

FRaNc0FolieS 🙂

A post shared by Stefan Stefanov (@_stefan.stefanov_) on

А перфектната лятна вечер закри мега звездата Dan Balan. С големите си хитове, накара малки и големи да се забавляват, да танцуват и да се насладят на качествената музика.

И така, меломаните нямат турпение за днешната вечер, в която ще има честта да се срещнат с още от големите звезди на световната музика! Това са Kottarashky, Morandi и Kenji Girak!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.