Втората вечер на “Франкофоли” отново с огромна публика и грандиозен финал!

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Петото юбилейно издание на фестивала “Франкофоли”, приключи с втората поредна вечер, която събра световните звезди Kottarashky, Morandi и Kendji Girak!

Отново парк “Македония” бе препълнен до пръсване, а за фестивала бяха дошли хора от всеки край на България. Всъщност, истината е, че имаше хора и от различни точки на Балканите, но това стана ясно след проучване на нашият екип.

View this post on Instagram

Морандииии💋❤️

A post shared by Гери Велева (@velevageri) on

Хората, които пижелаха да кажат по някоя и друга дума пред екипа ни, споделиха че този фестивал не трябва да спира! Също така, те споделиха че са имали време да разгледат малко повече и са изключително очаровани от Благоевград.

И така, няколко поколения купонясваха рамо до рамо на един от най-добрите фестивали в България. Благодарение на Благоевград, десетки хиляди българи се докоснаха и зърнаха световни звезди и през 2019 година.

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.