След Криско и Силвър почва да прави вафли!

 

Точно две денонощия от мистерията, която облада феновете на музикалният свят.

Първо музикалният лейбъл “Фентъзи Груп Медиа” смени кориците си в официалните профили в социалните мрежи, а след това и всички изпълнители от каталога на медиата заговориха за въпросното шоу.

https://m.facebook.com/fantasygroupmedia/photos/a.1586578518283922/2144867222455046/?type=3

Появи се и страница във фейсбук, както и инстраграм профил с името “Silver Star Show”, който музикалният лейбъл успешно промотира. За капак, снощи FGM пък пуснаха кратко видео в официалният си канал, което бързо насъбра гледания, споделяния и харесвания.

https://m.facebook.com/silvestar.mateev.silver/photos/a.685617211523074/2284449128306533/?type=3&theater

За какво обаче става въпрос – все още не е ясно. Едно обаче е сигурно. Награди ще има за всеки последвал и тагнал на стори в инстаграм “Silver Star Show”.

Преди часове самият Силвър пусна снимка в официалните си профили, а по-наблюдателните забелязаха, че въпросното фото е с лого на мистериозната “сребърна звезда”, която до момента е различна в зависимост от представите на всеки един.

“Каквото и е да – ще си струва!” – категорични са част от феновете, които с годините са се научили да очакват всякакъв вид изненади от Матеев и екип. Някои пък са на мнение, че става въпрос за инфлуенсърска платформа, а трети убедени, че самият Силвър пуска моден бранд, като откроила се вече личност със стил и усет.

“Може и да са вафли.” – пишат част от последователите на Маниака.”Все пак дружи с Криско, наскоро му даде и правата за “ДА или НЕ”. Сигурно и той ще се развива в захарната промишленост.”

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.