Огромен интерес към концерта на Лорена, Лидия и Десита! Побързайте, почти всички места са заети!

 

Изключителен фурор предизвикаха Лорена, Лидия и Десита. Трите изпълнителки се събират на една сцена, за да изпълнят най-големите си хитове.

Всъщност, звездата на “Hit Mix Music” е чест гост на клуб номер едно на Югозапада – “Night Club The Moon”. Лорена винаги е пълнила нощният клуб до пръсване, а с тоталните си хитове и невефоятно сценично представяне, мега звездата на “Hit Mix Music TV” е изключително желан гост из цяла България.

Интересен е факта, че за първи път, двете изпълнителки на “Alpha Music” – Лидия и Десита, ще пеят на най-голямата сцена в Югозапада. Всъщност, двете изпълнителки за първи път ще дойдат в Благоевград, с което “Night Club The Moon” се затвърждава като новатор и лидер на нощният живот в България.

И така, огромен поток от желаещи запълниха почти всички места в най-добрият клуб в Югозапада. Все пак, няма да има един гост изпълнител, а цели три!

Заредете се с добро настроение и се пригответе да се забавлявате на макс, защото точно това ви очаква! DJ Иван ще се погрижи за високият градус на купона и да загреем подобаващо, преди на сцената на “Night Club The Moon” да излязат трите топ изпълнителки.

За резервации: 0887 35 35 25

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.