Николета Лозанова или жената която пренаписа правилата!

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Всички знаем нейното име. Знаем и тази част от историята и, която сама е решила да сподели с широката аудитория. Знаем също, че е любимка на жълтите медии, но те така и неуспяха да я очернят.. А на нея черното също и отива!

Нека подхванем една интересна тема. И един много важен въпрос. Защо всяка втора българка иска да бъде Николета Лозанова? Защо ли?! Защото Николета има и е имала всичко, което е искала! Обиколила е света или поне дестинациите, за които е мечтала. Има успешна катиера на модел, ТВ водещ и собственик на моден бранд, който впрочем се развива изключително бързо. Имала е най-красивите и успешни мъже и определено ако животът и се напише в книга, ще стане тотален бестселър!

Ако на Николета и се пее – тя ще пее и песента ще стане хит! Ако реши да експериментира с модни тенденци, цяла България го намира за тотален топ тренд. Ако Николета си направи скандално селфи – хиляди момичета и плеймейтки ще имитират снимката. А и не само!

А копия на Николета, много.. Под път и над път. Но това са болни жени. Индентично излъчване, едбакви татуйровки на същите места като нейните, същите дрехи, цвят коса.. Всъщност, това са тотални кухи лейки. Защо ли? Защото избират да бъдат нечие копие, а не една добра версия на себе си! Е, Николета е една, няма втора като нея и няма и да има! Всъщност има и именно тя я е родила! Никол дава зявка да бъде следващата най-красива млада дама в България!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.