Андреа радва последователите си в Instagram! Певицата публикува снимки събиращи хиляди харесвания за минути!

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Балканската звезда Андреа е една от малкото изпълнителки, които радват доста често последователите си в социалбата мрежа Instagram с различни снимки.

Изпълнителката на хита “Как те искам” успява да открадне малко време за себе си, въпреки натовареният си график. Певицата не спира да работи и да доизпипва проектите си до абсолютно съвършенство.

Освен с усета си за тотални хитове, Андреа е изключително красива жена, която знае как да бъде секси. Това се забелязва и на снимките в социалната мрежа Instagram, които публикува често, а почитателите на изпълнителката следят всеки нейн ход. За никого не е тайна, че стилът на Андреа се харесва на стотици хиляди дами, които искат да изглеждат като балканската звезда.

Фотосите на изпълнителката се радват на изключително голяма гледаемост и харесвания, а популярността на Андреа нараства с всеки изминал ден. Неотдавна, балканската звезда сподели кадър от предстоящият видеоклип към “Как те искам”, който остави всички с отворена уста..

Меломаните с нетърпение очакват видеоклипа към вече тоталният хит на изпълнителката.

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.