Меломани: Емануела износва поп-фолка на гърба си!

 

Ах, тази Емануела! Топ изпълнителката на фирма “Пайнер” успя да си спечели през последните няколко години, страшно много почитатели.

Те обожават всяка една песен и всеки един реализиран видеоклип, посещават редовно клубните изяви на любимката си и чакат с нетърпение нейните интервюта, за да бъдат още по-информирани за живота на хитовата изпълнителка.

Изключително голяма част от меломаните и почитателите на Емануела споделят, че в момемта тя износва поп-фолка на гърба си. С множеството си хитове, клипове на световно ниво, изключителната си красота и ексцентричност – просто е номер едно! Звездата на телевизия “Планета” определено през последните години е най-хитова и най- продуктивна, което се забелязва и оценява от почитателите на поп-фолка.

Също така, те споделят че Емануела е един изключителен новатор, от който поп-фолка е имал нужда. С изключително красивият си и нежен глас, изпълнителката може да пее всякакъв жанр и стил, без никакъв проблем. В клубовете, творчеството на Емануела се върти най-много, а щом чуят някой от хитовете на любимката си – всички се забавляват от сърце! А това е най-важното, нали?

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.