Татяна избухна с мега хит! “Само с теб” подлуди меломаните!

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Факт е новият проект на Татяна. Звездата на “Пайнер” за пореден път представи на почитателите си един изпипан до съвършенство проект.

По първоначални данни, парчето бе със заглавие “Цялата любов съм”, но явно са го сменили в последствие. Хитовата компзиция е на Даниел Ганев и е с текст на самата изпълнителка, която показа че умело усеща мелодията и създава с лекота римите, които ще дънят клубовете в страната. Хитовата изпълнителка на телевизия “Планета” за пореден път демонстрира перфектната си форма и показа, че всеки един тоалет, просто и стои съвършено. За перфектният си грим, Татяна се довери на най-добрият – Цецо Андреев, а за косите си на Момчил Спасов. Режисьор на лентата е Николай Скерлев.

“Само теб” дава заявка да бъде новият тотален хит на лятото. Припомняме Ви, че миналата година, Татяна взе приза за “Хит на лятото” – избран от читателите на Bgvipnews.eu като получи най-силна подкрепа от страна на меломаните. Всъщност, голяма част от коментарите под видеоклипа са, че Татяна е извадила най-големият хит до момента!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.