Алисия и Борис Солтарийски изненадаха меломаните с “Няма упойка”

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Съвсем изненадващо, Алисия представи новият си проект. Меломаните буквално пощуряха от кеф, а парчето бе изненада за меломаните. Не, това далеч не беше единствената изненада, защото звездата на “Фен ТВ” и “Ара Мюзик” си има дуетен партньор – изключително харизматичният и гласовит Борис Солтарийски. “Няма упойка” е заглавието на тоталният хит, а клипът към песента може да се мери с кинопродуциите на Холивуд! Браво на Buddubbaz Tape Company, които за пореден път доказаха професионализмът си!Браво и на Алисия и Борис Солрютарийски, както и на всички останали, вземащи участие във видеото.

Но нека хвърлим и един поглед върху целият екип, създал този шедьовър! Казваме шедьовър, защото “Няма упойка” е един проект, който ще остане във времето! За пореден път, Алисия вдига нивото на проектите си! Звездата на “Фен ТВ” от ден на ден, става все по-красива..

Музиката и аранжимента на “Няма упойка” са дело на невероятният Николай Пашев. Текстът е написан от доказалият се тандем – Анастасия Мавродиева и Росен Димитров. За изключителният мини филм, аплодисментите са за Buddubbaz Tape Company! Съветваме повече изпълнители да залагат на тях, защото са свеж полъх и имат доста идеи!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.