Меломани: От години, Яница е лидер в поп-фолка!

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Меломаните са кстегорични – Яница е абсолютен лидер в поп-фолка през последните години.

Изпълнителката на фирма “Пайнер” направи рязък завой в кариерата с проекта си “Всичко чуждо пожелаваш”. Всъщност, “Нито минута” бе проекта, с който направи изпълнителката завоя в кариерата си, но някак си, “Всичко чуждо пожелаваш” грабна по-силно вниманието на меломаните.

След премиерата на “Всичко чуждо пожелаваш” – за Яница, всичко се промени тотално. Изпълнителката увеличи броя на почитателите си значително, както и вдигна нивото в кариерата си, участията и проектите си. А почитателите на изпълнителката се множаха със скоростта на светлината.

А към днешна дата – изпълнителката е сред най-търсените за клубни изяви и участия и с най-големи хитове. Меломаните трепетно очакват всеки проект на изпълнителката, която има хиляди почитатели в социалните мрежи!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.