“Няма упойка” е песен която ще остане във времето!

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

“Няма упойка” е новото музикално предложение на Алисия и Борис Солтарийски и по всичко личи, че това ще бъде новият летен хит.

Всъщност, меломаните са на мнение, че “Няма упойка” е аболютен летен хит, който обаче ще остане във времето! С изключителният си видеоклип дело на “Buddubbaz Tape Company”, виждаме един мини филм, който е на ниво Холивуд. Римите, които и след 10 години ще бъдат актуални са дело на Анастасия Мавродиева и Росен Димитров, а музиката която няма да омръзне или да остарее е на Николай Пашев.

С “Няма упойка”, Алисия и Борис Солтарийски затвърждават хитовата си линия. Припомняме Ви, че преди години излезе техният първи дует ” В кого да се влюбя”, който разбуни духовете и се превърна в едно истински красиво парче, което отново ще остане във времето.

Клипът в YouTube към “Няма упойка” се радва на завидна гледаемост в YouTube. Коментарите за новият проект на двамата изпълнители са изцяло положителни!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.