Защо е тази злоба към Андреа? (част две)

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

От известно време, Андреа е трън в очите на много хора. Измина известно време след първата ни статия по темата, но уви – явно българина не е достатъчно дорасъл за да се рафва и да уважава успехите на другите.. Балканската звезда не спира да жъне успех след успех, да получава престижни награди за творчеството си, а проектите на изпълнителката на “Amor Peligroso” се въртят на Балканите, че и зад океана.

Многократно, колеги и колежки на Андреа от България (и не само), споделят че когато са ходили на почивки и са пътували извън България, са чували песни на балканската звезда да звучат от радиа и да се въртят по телевизии. Нещо повече, не просто се въртят проектите на балканската звезда, а хора им се кефят и ги знаят на изуст. Неслучайно, Андреа е най-гледаната българка в YouTube и редица световноизвестни влогъри и блогъри споделят, че са запознати с България, заради творчеството на хитовата изпълнителка!

А какво се случва в България обаче? Подобно на законите в природата, хората се групират на глутници срещу по-силният и лаят и плюят колкото могат! А какво постигат? Нима ще догонят успехите и? Нима ще имат и половината от успехите и? Не, просто ей така, да си лаят, да си плюят.. И докато тук се опитват да очернят Андреа, балканската звезда продължава да жъне успех след успех и не обръща внимание на изключителните нападки. И нека незабравяме, самата Андреа го изпя “Давай очерни ме, черно ми отива..”, а на нея определено всичко и отива!

Всеки има лоши снимки. Всеки има момент, в който е леко подпухнал. И какво? Какво се променя? Нали все пак музиката се слуша с ушите, а не с очите.. Или не е така? Знаете ли, силно се надяваме да се промени нещо, защото инапе като народ ще се самоизядем. Вместо да се радваме и да подкрепяме изпълнителят, който е пял рамо до рамо със световните звезди, има колаборации с редица от тях, който има милиони гледания в YouTube и жъне успехи, вие искате да му срежете крилата.. Е, крилата на Андреа са големи, силни и лети високо по пътя към успеха!

Колкото и да не им се иска на зложелателите, Андреа ще остави ярък отпечатък в поп-фолка. А и в българскатс музика като цяло. Тя е един невероятен професионалист, а почитателите на изпълнителката са изключително интелигентни хора. Андреа няма пошъл проект или кючек, винаги е правила модерни оесни, които години по-късно звучат актуално, а не ретро. Същото важи и за клиповете и.. Няма да споменаваме колко откраднати песни има на Андреа, няма да споменаваме, че дори са копирали видеоклиповете и многократно. Андреа е била муза на изпълнителите и изпълнителките от съседните държави. Запомнете едно – “No Andrea, No Evolution”!

И за финал ще ви поздравим с мега хита на балканската звезда “Докрай”, който е актуален и към днешна дата. А клипа.. Хм, клипа описва точно това! Мишките се давят в собствената си злоба, а Андреа се забавлява и жъне успехи на световната сцена!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.