Мария ще бъде мега секси в “Най-добрата, ето”

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

И точно когато си мислите, че звездата на фирма “Пайнер” не може да надмине себе си по стил и провокация – тя го прави! За пореден път, Мария остави меломаните с отворена уста! Певицата представи няколко горещи кадри от новият си проект!

Е, признайте и го! Мария знае как да бъде максимално секси! Певицата е една от малкото, които правят граница между “секси” и “пошло” и винаги поднасят проекти, изпипани до абсолютно съвършенство!

Един от най-добрите гримьори в България – Мис Бони се е погрижил за перфектната визия на изпълнителката. Както вепе висяхте, изпълнителката е публикувала клипчета с кадри от работният процес по секси визията!

И

като прибавим вече познатите визии на топ изпълнителката на фирма “Пайнер” към новите – гответе се за нещо много яко!

Единственото нещо, което се знае е заглавието на предстоящият проект – “Най-добрата, ето”. Режисьор на висеоклипа ще бъде Николай Скерлев, а на кого се е доверила Мария за музиката, аранжимента и текста – остава дълбока тайна!

Меломаните вече нямат търпение за новият проект на Мария! Нашият екип също!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.