Ура! Върнаха Instagram профила на Преслава!

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Мега звездата на фирма “Пайнер” и телевизия “Планета” – Преслава, стана жертва на кибер атака. Певицата бе загубила своят Instagram профил, след което си направи втори, но уви – последва го същата съдба.

Е, вече изпълнителката на “Изтрезняваш ли”, както и почитателите и, имат повод за празнуване! Профилът на Преслава отново е активен, което автоматично я прави отново, най-следваният български изпълнител!

Певицата благодари на много хора, сред които: Цецо Андреев, Гери-Никол, Златка Райкова, Момчил Спасов, Георги Малев, Мегз, Доби Тафкова, Есил Дюран, Стоян Стоянски, Ивелина Колева, Ваня, Моатаз и Мустафа Кемал Ататюрк. Преслава държеше да подчертае, пе най-много благодари на Азис!

Нашият екип се радва, че този случай имаше щастлив край в полза на изпълнителката. Силно се надяваме повече да не се случват подобни неща.. И не само с Преслава, а с всички популярни личности!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.