За седми път! “Яка е жена ти” оглавява “Поп-фолк хит на седмицата?”

 

Ами, това е! Поредното доказателство за това, че “Яка е жена ти” е турбо хит, е че за седми пореден път оглавява нашата музикална класация “Поп-фолк хит на седмицата”. Цели седем поредни седмици на върха! Това не се случва често, дори напротив.. Вече все по-рядко се правят такива големи хитове, изпипани до последен детаил.. Но “Яка е жена ти” си заслужи победата!

Още откакто се разбра, че Алисия и Лорена ще правят дует, меломаните наостриха уши и имаха големи очаквания. Е, очакванията им не просто се оправдаха, приекта надмина и най-смелите очаквания! Алисия и Лорена създадоха мега хит, който се върти по цели три музикални телевизии – Фен ТВ, Hit Mix Music и Balkanika Music Television.

По “Яка е жена ти” са работили само най-големите професионалисти в жанра. Музиката и аранжимента са дело на Йорданчо Василковски – Оцко, текстът пък е поверен на цели трима души – Александър Попов, Петър Петров и Лора Димитрова. Изключително ефектният и луксозен видеоклип е дело на Станислав Христов – Стенли.

А когато пуснат “Яка е жена ти” в нощните клубове, всички откачат. Хората буквално пощуряват на парчето, а на участия на Лорена и Алисия – пеят с пълно гърло и клубовете ехтят. И ако това не са знаци за перфектно свършвна работа, то не знаем кои са..

В нашата музикална класация “Поп-фолк хит на седмицата” вече няма да можете да гласувате за “Яка е жена ти”. Всъщност, вие ще можете, но гласът ви няма да бъде зачетен. Можете да продължите с подкрепата на “Яка е жена ти” в другите ни музикални класации. А какво ще стане с “Яка е жена ти” ли? Автоматично отива в категорията “Златните хитове на BGVipNews” и ще се бори за наградата “Хит на 2019” година!

А ето как подредихте цялата музикална класация “Поп-фолк хит на седмицата”

  1. Лорена и Алисия – Яка е жена ти – 10 050 точки;
  2. Алисия и Борис Солтарийски – Няма упойка – 9 460 точки;
  3. Андреа – Как те искам – 9 120 точки;
  4. Азис – Циганче – 8 780 точки;
  5. Цветелина Янева – Болка моя – 8 230 точки;
  6. Мария – Най-добрата, ето – 7 780 точки
  7. Емануела и Илиян – Я се успокой – 7 430 точки;
  8. Емилия и Денис Теофиков – Акула – 6 510 точки;
  9. Меди и Криси – Върни ми сърцето – 6 000 точки;
  10. Галин ft Азис – Мамиш – 4 620 точки.

Ако не сте доволни от музикалната ни класация “Поп-фолк хит на седмицата”, можете да я промените по всяко време, като гласувате за нея от тук ℹ

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.