Уха! Подробности около новият проект на Роксана + успеха на “Япма бана”

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Топ изпълнителката на народа – Роксана, засне на 12.08.2019 година новият си видеоклип. Певицата отново ще атакува лятото с нещо ударно, а дали проектът ще е самостоятелен – това се пази в дълбока тайна. Почитателите на изпълнителката спрягат името на Румен Борилов за предстояща дуетна половинка на Рокси, но нашият екип не се заема да отрече или потвърди тази информация. Е, ето малко подробности за новият проект на Роксана.

Музиката и аранжимена към новият хит са дело на Мартин Биолчев, а текстът е дело на Анастасия Мавродиева и Роксана. Мастерингът е на Симеон Сомлев. Косите сс поверени на Емилио Стефано, а гримът на Мис Бони. Режисьор на видеото е Николай Скерлев, а стилистиката е дело на самата изпълнителка.

Междувременно, въпреки хейрърските и нелепи нападки за тоталният хит “Япма бана”, парчето генерира близо 3 000 000 гледания в официалният канал на телеизия “Планета” в YouTube – PlanetaOfficial.

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.