Яница радва меломаните в Instagram!

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Изпълнителката на фирма “Пайнер”, която буквално през 2013 година направи рязък завой в кариерата си, има над 122 000 последователи в социалната мрежа Instagram и по този начин, тя е една от най-следваните и влиятелни изпълнителки.

View this post on Instagram

#ВсичкоЧуждоПожелаваш

A post shared by YANITSA (@yanitsa_official) on

Всъщност, Яница винаги е радвала меломаните и почитателите си с изключителни кадри, но нещата не свършват до тук. Заради перфектният си усет за мода и съчетание на тоалети с аксесоари, изпълнителката е пример на много млади момичета, които често си взаимстват по някоя и друга идея от любимката си.

View this post on Instagram

#NyamaKak

A post shared by YANITSA (@yanitsa_official) on

Всъщност, стила на Яница е много интересен. Певицата определено знае как да бъде секси и съчетава с лека провокация по невероятен начин. Певицата е изключително смела в решенията си за външният си вид и затова сме я виждали с руса, синя и зелена коса. А какво предстои да видим.. Ще разберем скоро!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.