Напук на хейтърите, Сузанита става все по-красива!

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Изключително красивата и талантлива Сузанита, която с лекота е дъвкана от устата на хейтърите и се преъвърна в любимка на жълтите медии и сайтове, става все по-красива и все по-успешна!

И докато разни луди и болни хора изливат злобата и комплексите си под снимките на изпълнителката, Сузанита демонстрира перфектна форма и се наслаждава на живота повече от всякога. Явно при изпълнителката важи с пълна сила израза “Колкото повече ме плюят, толкова по-красива ставам”!

Всъщност, хейтърите на Сузанита, малко по малко се превръщат в нейни почитатели, които с трепет следят профила на младата изпълнителка в Instagram. В социалната мрежа, Сузанита има над 250 000 почитатели, които яростно се интересуват от бъдещтото творчество и личният живот на изпълнителката.

След още няколко дни ще стане близо година, откакто Сузанита не е представяла музикален проект. Меломаните определят това като затишие пред буря и нямат търпение любимката им да избухне, както само тя може!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.